Konferenca Globale e Teach For All

1088-title

Çdo vit, Teach For All organizon një Konferencë Globale në të cilën të gjithë partnerët e rrjetit dhe bashkëpunëtorët janë të ftuar të lidhen dhe mësojnë nga njëri-tjetri. Duke qenë se 2020 vazhdon të jetë sfiduese me pandeminë COVID-19, konferenca do të mbahet virtualisht në mes të 20-22 Tetorit 2020.

Temat e këtij viti variojnë nga "Nxitja e Lidershipit të Studentëve në Kohë Krize" tek "Njohja, Procesimi & Shërimi Kolektiv i Traumave Ndër-Gjenerata."

Konferenca do të ketë gjithashtu folës siq janë laureatja e Çmimit Nobel Malala Yousafzai dhe CEO dhe bashkë-themeluesja e Teach For All, Wendy Kopp. Teach For Kosova mezi pret të mësoj më tepër nga këto lidere inspiruese dhe organizata nga e gjithë bota derisa punojmë në një linjë me Teach For All.

Gallery

Share this Post: