Kohorta 2024

1321-title

Jemi shumë të lumtur që kemi arritur të përzgjedhim 19 të rinj me profile, aftësi e përvoja të ndryshme si pjesë e Kohortës së Pestë të Teach For Kosova.

Në takimin e parë me #Kohortën2024, përveç mundësisë që të njihen më shumë me njëri-tjetrin dhe të ndajnë njohuritë e përvojat e tyre me të gjithë ne, diskutuam edhe për "Problemet Sistemike të Arsimit në Kosovë". Pas reflektimit mbi këto probleme, #Fellows patën mundësinë të ndanin mendimet dhe të bashkëbisedonin me grupin.

Fellowshipi dy vjeçar i Teach For Kosova do të jetë një eksperiencë e paharruar për ju! #TeachForKosova #FellowshipProgram #Cohort2024

Gallery

Share this Post: