Partnerët Strategjik

_______________________________

Teach For Kosova po punon ngushtë me Ministri të Arsimit, komunat e Kosovës, si dhe organizata tjera lokale për të kuptuar sfidat që ekzistojnë brenda sistemit të arsimit. Së bashku me partnerët tanë shpresojmë të përmbushim misionin tonë për të punuar drejt një arsimi të barabartë për të gjithë fëmijët në Kosovë.

 • MASHTI
 • NED
 • Komuna e Gjakovës
 • Komuna e Mitrovicës
 • Komuna e Malishevës
 • ATRC
 • ICK
 • Roma Versitas Kosovo
 • MoF
 • Coca-Cola HBc Kosovo
 • Komuna e Fushë Kosovës
 • Kosovo Foundation for Open Society
 • Universiteti Haxhi Zeka
 • Universiteti i Mitrovicës "Isa Boletini"
 • Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës
 • Solidar Suisse Kosova
 • Community Development Fund
 • Danish Refugee Council
 • Komuna e Istogut
 • Komuna e Deçanit
 • Komuna e Pejës
 • Komuna e Prishtinës
 • Komuna e Obiliqit
 • VORAE
 • KCSF