Stafi

____________________

Njihuni me ekipin e Teach For Kosova

Egzon Gashi

Egzon GashiDrejtor Ekzekutiv


Më shumë
Kastriot Muçolli

Kastriot MuçolliMenaxher i Zyrës dhe Marrëdhënieve me Publikun


Më shumë
Valmira Morina

Valmira MorinaMenaxhere e Projekteve


Më shumë
Albina Avdyli

Albina AvdyliMenaxhere e Programit


Më shumë
Erlinda Musliji

Erlinda MuslijiMenaxhere e Rekrutimit


Më shumë
Dardan Konjufca

Dardan KonjufcaAsistent i Projekteve


Më shumë
Visar Kurti

Visar KurtiMenaxher i Administratës dhe Financave


Më shumë