Rekrutimi i Diasporës

Teach For Kosova, për herë të parë, hap aplikacionin e saj për Fellowship për Diasporën!

Organizata jonë punon për të përmirësuar sistemin arsimore në mbarë Kosovën, dhe besojmë se diaspora mund të kontribuojë shumë në vizionin e organizatës. Shpresojmë që të angazhojmë diasporën që të kthehet në Kosovë dhe të kontribuojë për një sistem arsimor më të mirë për Kosovën.

Share this Post: