Fillon Instituti Veror 2023

1308-title

Për pesë javët e ardhshme, #Fellows tanë do të nisin një udhëtim transformues, kushtuar trajtimit të problemeve sistemike në sistemin arsimor të Kosovës. ????????

Gjatë #InstitutiVeror2023, #Fellows tanë do të fitojnë përvojë të çmuar praktike të mësimdhënies përmes #ShkollësVerore, duke i pajisur ata me aftësitë praktike të nevojshme për të bërë një ndikim të vërtetë në jetën e nxënësve. ????✨

Por nuk ndalet me kaq! #InstitutiVeror2023 nuk ka të bëjë vetëm me mësimdhënien; ka të bëjë me zhvillimin e aftësive drejtuese të nevojshme për t'u bërë ndryshimtarë të vërtetë në komunitetet e tyre dhe më gjerë. #Fellows do të marrin trajnim dhe mentorim gjithëpërfshirës, duke i fuqizuar ata që t'i adresojnë sfidat me të cilat përballet sistemi arsimor i Kosovës. ????????

Ne jemi jashtëzakonisht krenarë për Fellows tanë dhe përkushtimin e tyre për të krijuar një të ardhme më të ndritshme për të gjithë fëmijët e Kosovës. Së bashku, ne mund të krijojmë ndryshime të qëndrueshme në sistemin arsimor! ????

Gallery

Share this Post: