Fatmir Krasniqi

1033-title

Fatmir Krasniqi është mësues në Shkollën Fillore "Elena Gjika". Ai ka 37 vjet përvojë pune në mësimdhënie. Gjithashtu punon si koordinator i aktiviteteve ndërmjet Prishtinës, Kosovës dhe Tiranës dhe ka qenë anëtar i Komisionit të PISA të Kosovës në 2018.

Share this Post: