Athena Palmer

1032-title

Athena Palmer filloi karieren e saj ne arsim ne Memphis në vitin 2006, kur ligjeroi Kiminë, Anatominë dhe Fiziologjinë për studentët në Kingsbury High School. Në vitin 2008, ajo u bë menaxherja e zhvillimit të Teach For America - Memphis përpara se të hyjë në rolin e drejtorit ekzekutiv në vitin 2010. (Nën udhëheqjen e saj, fellows të programit Teach For America – Memphis janë trefishuar në madhësi deri në 300 dhe baza e alumni është rritur pesë herë në më shumë se 400.)

Share this Post: